Waarom u een 24 volt lithium-ion vorkheftruckaccu van lithium-ion heftruckaccufabrikanten canada zou moeten gebruiken?

Waarom u een 24 volt lithium-ion vorkheftruckaccu van lithium-ion heftruckaccufabrikanten canada zou moeten gebruiken?

Waarom u een 24 volt lithium-ion vorkheftruckaccu van lithium-ion heftruckaccufabrikanten canada zou moeten gebruiken?

Voor veel bedrijven zijn de kosten een van de hoogtepunten van veel beslissingen. Dit geldt met name bij het kopen van activa van hoge waarde, zoals materiële apparatuur en voertuigen. In veel bedrijven zijn vorkheftrucks nodig, en het is beter als ze efficiënt zijn. Deze kunnen worden gebruikt op bouwplaatsen en magazijnen. Het is belangrijk om een ​​vorkheftruckbatterij te kiezen die goed kan werken, omdat deze de bedrijfsresultaten aanzienlijk kan beïnvloeden. Het kiezen van de juiste batterijtechnologie heeft invloed op de manier waarop de vorkheftruck zal werken. Je moet een gebruiken 24 volt lithium-ion vorkheftruckaccu vanwege de vele voordelen die eraan verbonden zijn.

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Waarom kiezen voor lithium in plaats van loodzuuraccu's?
Loodzuurbatterijen worden al heel lang gebruikt. Het gebruik van lithium-ionbatterijen is onlangs geïntroduceerd en er zijn redenen waarom het vrij snel aan populariteit wint. Je moet een gebruiken 24 volt lithium-ion vorkheftruckaccu vanwege hoe goed de batterijen in de loop van de tijd zijn verfijnd. Hoewel ze werden geïntroduceerd na loodzuur, zijn ze superieur in termen van:
Oplaadtijd: deze batterijen moeten worden opgeladen. Je merkt dat loodzuuraccu's langer nodig hebben om op te laden dan lithium-ionaccu's. Loodzuur heeft tussen de 8 en 48 uur nodig om volledig op te laden, terwijl voor lithium-ion 2 uur voldoende kan zijn.

Levensduur: wanneer u ervoor kiest om heftrucks te gebruiken die batterijen gebruiken, moet u weten dat u die batterijen met de tijd zult moeten vervangen. Dit maakt het gebruik van dergelijke batterijen een terugkerende uitgave. Om deze reden moet u begrijpen dat de levensduur van elke batterij erg belangrijk is. Het geschatte aantal cycli dat loodzuurbatterijen aankunnen, is ongeveer 1500. Lithium-ionbatterijen kunnen tot 3000 cycli aan, waardoor ze de betere optie zijn.

Veiligheid: bij het gebruik van loodzuuraccu's worden gevaarlijke stoffen zoals lood en zwavelzuur gebruikt. De batterijen hebben water nodig en er bestaat gevaar voor spatten en morsen als dingen niet goed worden gedaan. Er zijn zeer weinig risico's op corrosie, verontreiniging en morsen. Bij het opladen kunnen dampen vrijkomen. Ze zijn ook gevoelig voor verhitting, wat betekent dat het belangrijk is om ze in een gecontroleerde omgeving te gebruiken. Lithium-ionbatterijen gebruiken LFP of lithiumijzerfosfaat. Elektroden zijn stationair, wat betekent dat alles is verzegeld. Inclusief een veiligheidsbeheersysteem maakt lithium-ionbatterijen nog superieur, alle factoren in overweging genomen.

Batterijen zijn niet allemaal hetzelfde, en het verschil kennen kan een groot verschil maken bij het maken van een keuze. Wijs zijn in de selectie kan uiteindelijk een groot verschil maken.

24 volt accu's kunnen op verschillende soorten heftrucks werken. Dit omvat eindrijders, middenrijders, walkie-stapelaars en walkie-pallettrucks. Heeft u een grotere heftruck, dan heeft u een groter type lithium-ion accu nodig.

U moet een 24 volt lithium-ion vorkheftruckaccu gebruiken, omdat dit de meest betrouwbare accu's zijn die er zijn. De batterijen kunnen zeer betrouwbaar zijn en zijn zeer productief in vergelijking met andere opties. U moet er echter voor zorgen dat de batterijcapaciteit de juiste is voor de heftruck waarop u deze wilt gebruiken of kopen.

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Voor meer informatie over 24 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van: fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks canada, u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-forklift-truck-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X