Veiligheidskenmerken van lithium-ion-vorkheftruckbatterijen en voordelen van industriële lithium-ionbatterijen

Veiligheidskenmerken van lithium-ion-vorkheftruckbatterijen en voordelen van industriële lithium-ionbatterijen

Veiligheidskenmerken van lithium-ion-vorkheftruckbatterijen en voordelen van industriële lithium-ionbatterijen

De lithium-iontechnologie is tegenwoordig enorm populair. Voor magazijnmanagers in materiaal- en productbehandeling is het duidelijk hoe belangrijk lithium-ion batterijen kunnen zijn en het soort effectiviteit dat ze ter tafel kunnen brengen. Er zijn echter nog steeds mensen die de grote voordelen van magazijntoepassingen en hoe goed lithium-ionbatterijen kunnen zijn, niet begrijpen.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Voordelen van de technologie
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan lithium-ionbatterijen, vooral in magazijntoepassingen. Deze batterijen zijn veel lichter dan de alternatieven. Lithium-ion vorkheftrucks zijn korter dan de loodzuur opties. Hierdoor kunnen operators erin slagen om op sommige krappere plaatsen te werken. Dit is zo belangrijk bij het bedienen van gangpaden of het laden van vrachtwagens.

Bij het ontladen en opladen komt er minder warmte bij kijken, wat belangrijk is. De batterij is veel kleiner in vergelijking met loodzuurbatterijen. Dit maakt het gemakkelijker om een ​​beter zicht naar achteren te krijgen. Lithium-ion accu's zijn ook veel lichter, wat een groot voordeel is.

Lithium-ionbatterijen kunnen snel worden opgeladen. Deze batterijen kunnen in slechts dertig minuten ongeveer de helft van de capaciteit opnemen. Sommige kunnen in meer dan een uur volledig worden opgeladen. Er is ook een boost-oplaadoptie. Dit maakt lithium-ionbatterijen het beste voor heftrucks omdat de batterij de lading lang vasthoudt en het niet nodig is om steeds te wisselen.

De energie-efficiëntie van lithium-ion batterijen is ongelooflijk. Het is niet nodig om de batterijen steeds opnieuw te vervangen. Lithium-ijzerfosfaat is zo'n goede optie voor industrieel gebruik.

Veiligheid
De veiligheid van lithium-ion vorkheftrucks is het andere dat het een superieure optie maakt in vergelijking met loodzuuraccu's. Lithium-ionbatterijen zijn zeer veilig, vooral als u ze van de beste fabrikanten koopt.

Werken met een heftruck met een batterij brengt zijn problemen met zich mee. Het bedienen van vorkheftrucks kan gevaarlijk zijn en er kunnen veel mogelijke ongevallen op de werkplek plaatsvinden. Dergelijke problemen kunnen ernstige verwondingen en soms zelfs de dood tot gevolg hebben. Er zijn tegenwoordig echter grote vorderingen gemaakt die deze apparatuur zoveel veiliger maken. Veel bedrijven omarmen verandering en investeren in de beste lithium-ionbatterijen om verschillende apparatuur, waaronder vorkheftrucks, van stroom te voorzien.

Een van de grootste dingen van de batterijen zijn hun veiligheidsvoorzieningen. Sommigen van hen omvatten:
• U hoeft lithium-ion niet water te geven: batterijen hebben geen water nodig om goed te werken. De batterijen zijn zo ontworpen. Deze batterijen zijn goed afgesloten en hebben weinig of geen onderhoud nodig. Dit waarborgt de veiligheid van lithium-ion vorkheftrucks.

• Minimaal risico op oververhitting: overladen is een probleem dat van invloed is op loodzuuraccu's. Als ze worden opgeladen, kan de elektrolyt oververhit raken, waardoor zuurstof en waterstofgas worden gevormd, wat leidt tot druk in de batterij. Oververhitting kan een overloop en soms explosies veroorzaken. Dit maakt het monitoren en beheren van batterijen noodzakelijk en zorgen voor voldoende ventilatie. Wat betreft de superioriteit van lithium-ionbatterijen, hebt u geen specifiek oplaadgebied nodig. Ze hebben een BMS, die de temperatuur van de cel volgt, zodat alles binnen veilige werkingsgebieden blijft.

• U heeft geen aparte laadruimte nodig: we hebben geconstateerd dat bij loodzuuraccu's aparte stations nodig zijn. Bij lithium-ion-accu's is dit niet het geval en ook niet nodig. Een van de belangrijkste redenen waarom dit het geval is, is dat lithium-ionbatterijen erg veilig zijn en geen schadelijke gassen uitstoten tijdens het opladen. U kunt ze aansluiten terwijl ze zich in de heftrucks bevinden zonder ze te hoeven verwijderen. Dit draagt ​​bij aan hun gemak.

China Fabrikanten van elektrische rolstoelbatterijen

China Fabrikanten van elektrische rolstoelbatterijen

Dankzij de veiligheidskenmerken van lithium-ion vorkheftrucks vallen ze op en zijn ze de voorkeur van velen. Voor meer informatie: lithium-ion vorkheftruckaccu veiligheidskenmerken en voordelen van lithium-ion industriële batterijen, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X