China Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfvagnsbatteripaket med BMS för cell- och batteriskydd

China Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfvagnsbatteripaket med BMS för cell- och batteriskydd

China Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfvagnsbatteripaket med BMS för cell- och batteriskydd

Vad förstår vi med ett batterihanteringssystem (BMS)?

A Batterihanteringssystem (BMS) hänvisar till ett elektroniskt gränssnitt som hanterar och hanterar olika attribut och funktioner hos ett uppladdningsbart batteri. Dess arbete kan innefatta att skydda föremålet från att fungera utanför standarden och området för säker drift. Systemet övervakar batteriets övergripande tillstånd. Den beräknar och beräknar sekundärdata och rapporterar den bedömda informationen och värdena.

Anpassat litiumjonbatteripaket 24

Anpassat litiumjonbatteripaket 24

Dessutom kontrollerar den arbets- och driftsmiljön och balanserar den när och när det behövs.

Ett batteripaket kan komma integrerat med ett batterihanteringssystem. Det innebär att föremålet skulle förbli skyddat och skyddat från ett enormt antal funktionsfel och tillhörande faror.

Vad är användningen av ett batterihanteringssystem?

Ett batterihanteringssystem har olika funktioner som gynnar och stödjer driften av alla batterier. Några av dess användningsområden innebär följande:

• Tillståndsövervakning

Ett batterihanteringssystem kontrollerar och reglerar tillståndet och tillståndet för ett batteri. Den kan övervaka olika och distinkta parametrar som spänning, temperatur, ström och kylvätskeflöde för föremålet.

• Energi återhämtning

Ett batterihanteringssystem fungerar för att reglera batteriets laddning. Det gör det genom att omdirigera och överföra den återvunna energin till förpackningen.

• Parameterberäkning

Ett batterihanteringssystem beräknar värdet och storleken på flera parametrar associerade med en Batteriet. Den kan bestå av maximal och lägsta cellspänning, urladdningsdjup (DOD), Health State (SOH), State of Power (SOP) och State of Safety (SOS). Den mäter laddningen som lagras eller levereras och den interna cellimpedansen. Systemet beräknar även Charge Current Limit (CCL), Discharge Current Limit (DCL) och genererad energi.

• Cell- och batteriskydd

Ett batterihanteringssystem skyddar och skyddar hela ett batteripaket. Det gör det genom att hålla tillhörande värden inom säkerhetsstandarderna. Systemet dämpar och utrotar riskerna och utsikterna för överström, överhettning, strömläckage, övertryck, jordfel och över- eller underspänning.

• Ladda kretsanslutning

Ett batterihanteringssystem skapar och tillhandahåller en säker metod för att ansluta ett batteripaket med varierande belastning. Det säkerställer att ingen överdriven och oönskad startström gör att belastningskondensatorerna inte fungerar. Annars kan det i värsta fall leda till explosioner och olyckor.

• Balansering av cellkomponenter

Ett batterihanteringssystem balanserar funktionen och funktionen hos komponenterna i alla celler som utgör ett batteripaket. Det garanterar att föremålet producerar och fungerar med sin maximala kapacitet, vilket ger en hög nivå av prestanda och effektivitet.

Varför använda ett batterihanteringssystem i ett 48v litiumjon-golfvagnsbatteri?

Som bevisats av olika tester är arbets- och övergripande prestanda för ett 48v litiumjon-golfbilsbatteri med BMS betydligt högre än resten av sitt slag. Det beror på att föremålet kan fungera utan risk för fel. Dessutom försvinner alla relaterade olyckor, faror och faror. Det gör att batteripaketet kan fokusera enbart på sin arbetseffekt.

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

För mer om Kina anpassat 48V litiumjon LiFePO4 golfbilsbatteripaket med BMS för cell- och batteriskydd kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X