Brugerdefineret lithiumbatteripakke til elektrisk cykel / scooter

Brugerdefineret lithiumbatteripakke til elektrisk cykel / scooter

Elektrisk cykel / scooter batteripakke

Hvorfor vælge lithiumbatteri til cykel / elektrisk scooter?

Lettere vægt
Litiumbatteriet har en generel energitæthed på 150-220Wh / kg, mens blysyren er 33-42 Wh / kg, hvilket betyder, at lithiumbatteriet skal sammenlignes.

Forbedret sikkerhed
Lithiumbatteriet er en fremragende opfindelse, men forårsager lejlighedsvis brand eller en eksplosion. Vores Building Management System (BMS) og vores robuste interne batterisamlingsstruktur reducerer risikoen for brand.

Forlænget køreafstand
Li-ion-batteriet kan give en højere energilagringskapacitet. Som et resultat vil det være bedre sammenlignet med dets syre blyækvivalent.

Bedre temperaturydelse
Litiumbatteriet fungerer stadig som under 0. Dette gør din cykel meget mere praktisk, fordi du kan køre den hele året rundt.

Brugertilpasset batteri til din scooter nu >>

Fordele ved cykelens elektriske batteri.

Lithium-ion-batterier er i øjeblikket opdelt i lithium-ion-batterier (LIB) og lithium-ion-batterier (PLB). Materialerne til de positive og negative elektroder, der anvendes i lithium-ion-polymerbatterierne, er identiske med dem fra lithium-ion-batterierne, og disse to typer batterier er principielt det samme. Dens elektrolyt, LIB ved hjælp af en flydende elektrolyt, mens PLB erstattes af en fast elektrolytpolymer. PLB'er er mere populære, fordi de ikke vil eksplodere, selv på kort sigt.

Høj energi, ingen forurening, lav forurening, lav energi, lang levetid. Generation.

Litiumbatterier bruges mest til energilagring inden for områderne vand, ild, vind og sol og strømforsyningssystemer, UPS (forkortelse af fleksibel uafbrudt strøm), telekommunikation og elektrisk, militært, luftfarts håndværktøj Andet udstyr.

Elektrisk cykelbatteriproducent

JB BATTERY er en af ​​Kinas førende aktører inden for genopladelige litiumbatteripakker. Dets vigtigste produkter er et lithium-ion polymerbatteri, et lithiumbatteri, en 18650 genopladeligt batteri og lifepo4 genopladelige batterier. Virksomheden, der blev grundlagt i 2007, har 10 års erfaring med fremstilling af lithiumbatteriprodukter. Vores virksomhed vil nøje respektere det kommercielle princip om "Cero Torence i kvalitetsproblemer og et hurtigt svar inden for 8 timer efter alle de problemer, kunden støder på".

Med vores ubetingede forpligtelse til at give verden de mest konkurrencedygtige løsninger, søger vi globale kunder og partnere i fremtiden. Vores eksisterende genopladelige batterier bruges i vid udstrækning inden for forbrugerelektronik, kommunikation, militær, medicinsk, finans, sikkerhed og mere.

Del denne post


en English
X