Kostnad för litiumjongaffeltruckbatteri — Är litiumjongaffeltruckbatterier värda priset?

Kostnad för litiumjongaffeltruckbatteri — Är litiumjongaffeltruckbatterier värda priset?

Kostnad för litiumjongaffeltruckbatteri — Är litiumjongaffeltruckbatterier värda priset?

På grund av deras betydelse och kostnadseffektivitet satsar många företag och organisationer på Litiumjonbatterier. Många företag som tillverkning, flerskift eller kylförvaring har äntligen kommit ikapp litiumbatteritrenden i många branscher. Men många av dessa företag skjuts upp på grund av kostnaden för litiumbatterier. Så detta väcker frågan - Är litiumjonbatterier värda den höga kostnaden? Lustigt nog tycker en majoritet av truckförarna det. Efter att ha betalat kostnaden för ett litiumbatteri skulle du dra nytta av dess långsiktiga fördelar.

Litiumjongaffeltruckbatteri kontra blysyra

Litiumjongaffeltruckbatteri kontra blysyra

Gaffeltruckar och Kina
Kina är ett av de största konsumtionsvaruproducerande länderna i världen. Det betyder att de vanligtvis hanterar material mer än något land i världen. Det är därför det finns många gaffeltruckar i landet. Det är ett känt faktum att cirka 100,000 XNUMX-tals gaffeltruckar köps varje år i Kina. Dessutom arbetar var fjärde gaffeltruck i landet med ett litiumjonbatteri.

Vad kostar ett litiumjon-gaffeltruckbatteri?
Litiumjonbatterier är kända för att ha en ganska hög kostnad än blybatterier. Det är därför de anses nödvändiga investeringar för hög produktivitet. Ett typiskt litiumjon-gaffeltruckbatteri har ett genomsnittligt pris på ungefär mellan $17,000 20,000 och $XNUMX. Denna kostnad är nästan två eller tre gånger så stor som kostnaden för ett blybatteri. Medan litiumbatterier verkar kosta mycket högt, är de kända för sina många fördelar. Dessa är fördelar av stor industriell betydelse. Många lager och materialhanteringsföretag ignorerar vanligtvis förskottskostnaderna för litiumbatterier. De vet att det här är batterier som kan betala tillbaka de kapitalutgifter som använts för att anskaffa dem. Om du vill ha en hälsosam industriell materialhanteringsmiljö bör du välja litiumbatterier.

Kostnad för ett litiumjongaffeltruckbatteri: Vilka är fördelarna?
Att spendera mellan $17,000 20,000 och $XNUMX XNUMX för ett litiumbatteri kommer med många fördelar. Förutom att de inte behöver mycket underhåll är många LIB:er mycket kostnadseffektiva och värdefulla när de är i drift. Det finns många fördelar med en Litium jon batteri. Några av dem är:

Spara på dina energiräkningar
Ignorera den initiala kostnaden för ett litiumbatteri och dra nytta av dess förmåga att hjälpa dig spara energiräkningar. Litiumbatterier för gaffeltruckar har 30 % energieffektivitet. De är också kända för att ladda cirka 8 gånger snabbare jämfört med blybatterier.

Längre drifttider
Tack vare de långvariga litiumjonbatterierna kan din truckförare arbeta under längre perioder under sina arbetspass. Detta innebär minimala avbrott och förseningar. Detta beror på den sista längtansladdade laddningen av litiumjongaffeltruckbatterierna. De kan hålla 2 till 4 gånger längre jämfört med blybatterier.

Förhindra stillestånd och utnyttja laddningsmöjligheter
Litiumjonbatterier har en hög kostnad. Dessa kostnader kan dock motiveras eftersom de aldrig upplever stillestånd. Ännu bättre är det faktum att du kan ladda dem närhelst din operatör har paus.

Skär ner arbetskostnaderna utan underhåll
Inga arbetskostnader, inga problem. Återigen har den höga kostnaden för litiumjongaffeltruckens batteri varit motiverad. Till skillnad från billigare och oäkta gaffeltruckbatterier behöver litiumbatterier inte vattnas. De behöver ingen form av underhåll. De är helt förseglade och det finns inga öppningar.

Håll dina operatörer högproduktiva
Med litiumjonbatteriet kan du enkelt öka din genomströmning. Tack vare dess förmåga att producera hållbar kraft. Din operatör får arbeta under längre tid och det finns ingen minskning av prestandanivåerna. Litiumbatteriet laddas ur på ett sätt som inte skulle kompromissa med prestanda. Så länge batteriet är i drift kommer det att ge en jämn prestandanivå utan några kompromisser.

En liten formfaktor gör att du kan utnyttja dess lediga utrymme
Du har nu möjlighet Litium-jon gaffeltruckbatterier har modifierats för att komma i en liten formfaktor. Det betyder att de inte upptar mycket yta i din gaffeltruck. Detta ger dig möjlighet att använda sådana lediga utrymmen för förvaring av andra komponenter i maskinen.

Är det värt det att köpa ett litiumjonbatteri?
På det kinesiska fastlandet kunde en stor maskintillverkare spara över 1 miljon dollar varje år. Detta blev möjligt först när företaget gick över från blybatterier till litiumjonbatterier. Med all uppmärksamhet och underhåll som följer med blybatterier hade företaget ingen aning om att de förlorade pengar. Men efter att de gjort lite siffror, såg de snart att de spenderade nästan $4,800 XNUMX varje dag. Så, hur kom denna kostnad till? De kom fram till kostnaden eftersom de fick reda på att:
• De betalade sina anställda för att byta batterier till tider med varje skift
• De spenderade vanligtvis mer än 15 minuter för varje batteribyte. Detta uppgick till en total daglig stilleståndstid på 90 minuter.
• De hade spenderat mycket pengar på el till sina blybatterier. Litiumjonbatterier har en energieffektivitet på 40 %.

JB Battery China: Leverantör av prisvärda och högeffektiva litiumjonbatterier
JB Batery China är en av de mest pålitliga leverantörerna av litiumjonbatterier i Kina. Företaget har kunnat hjälpa många industri- och tillverkningsanläggningar i Kina att förnya sin materialhanteringsverksamhet. JBBattery är inte bara en batterileverantör, de kan också fungera som konsulter för många tillverknings- och industriföretag. De hjälper stora produktionstillverkare att lägga strategi och omkonfigurera sin materialhanteringsteknik till elektriska gaffeltruckar och andra maskiner. Detta gör det mycket lättare för företaget att skaffa gaffeltruckbatterier. Batteriet har levererat cirka 15,000 XNUMX litiumjonbatterier till olika konsumenter över hela Kina. JBBattery är en one-stop-shop för kostnadseffektiva och värdefulla batterier. Deras batterier har upptäckts att alltid producera den nödvändiga investeringen som görs på dem.

Eftersom batterierna används för industriella tillämpningar, tenderar de att betala tillbaka den summa pengar som investerats i dem. Litiumbatterier har också en hög och snabb avkastning. Tack vare sin höga energieffektivitet och andra fördelar kan de enkelt få dig att få tillbaka din initiala investering. Trots kostnaderna rekommenderas litiumjonbatterier starkt av många företag.

Fördelar med litiumjon gaffeltruckbatteri

Fördelar med litiumjon gaffeltruckbatteri

För mer om kostnad för litiumjongaffeltruckbatteri — är litiumjon-gaffeltruckbatterier värda priset, du kan besöka JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/17/how-much-does-a-lithium-ion-forklift-battery-cost-for-7-different-types-of-forklift-batteries/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X